Business Joomla Themes by Justhost Reviews

 

     Orizont 198/2011 – Detaşarea angajaţilor în ţările Uniunii Europene. 
   În acest articol vom dezbate aspecte legale importante în Detasarea angajaţilor în ţările Uniunii Europene: aspect rezultate din dinamica activităţii companiilor locale şi internaţionale. În cuprinsul lui vom prezenta informaţii legate de documentele necesare detaşării, condiţii de detaşare în diferite state membre, încadrarea în muncă, măsuri de control, securitatea socială şi alte informaţii legate de detaşarea lucrătorilor. 

                                                                                                                                                                                                                                                 citeste mai mult

 

   Orizont 197/2011 – Noutăţi din legislaţia muncii. 
   Dacă în precedentul nostrum articol, v-am prezentat câteva din avantajele pe care le-au “câştigat” angajaţii prin modificarea şi completarea legii 53/2003, Codul Muncii, în acest număr al ziarului, dorim să prezentăm, pe scurt şi pe înţelesul tuturor , noutăţile din domeniul legislaţiei muncii aplicabile, de la începutul acestui an, ce au luat în calcul şi nevoile angajaţilor de echidistanţă şi mai ales de stabilitate în reglementări. 

 

 

    Orizont 189/2011 – Guvernul modifică din nou Codul Fiscal, urmărind mărirea încasărilor bugetare. 
   “În acest numar al ziarului, ne vom apleca asupra noutăţilor din domeniul legislativ cu aplicabilitate în sfera desfăşurării activităţii societăţilor comerciale, realizând o scurta prezentare a acestora şi eventualele avantaje şi dezavantaje pentru companii”.

   

 

 

 

      Orizont 188/2011 – Obţinerea semnăturii electronice în vederea înregistrării declaraţiilor fiscale. 
   “Continuăm astăzi seria de subiecte de interes general din sfera financiară şi fiscală propusă anterior de AOA, cu ajutorul echipei JBE Accountants & Taxes, venind în întâmpinarea întrebărilor dumneavoastră referitoarea la obţinerea semnăturii electronice în vederea înregistrării declaraţiilor fiscale la organul administrativ competent”. 

 

 

    Orizont 187/2011 – Reducerea costurilor, o soluţie la îndemâna dumneavoastră. 
   “Suntem urmăriţi din ce în ce mai mult de sloganul tuturor companiilor din piaţa, de “reducere a costurilor/optimizarea costurilor”, o soluţie importantă şi totodată la îndemâna oricărei companii ce doreşte să supravieţuiască în contextul economic actual”.